Ett utkast på det framtida badrummet

Vi gav oss själva lite ledigt ifrån husbyggandet under julen men man är nog aldrig riktigt ledig när man tar sig an ett sådant här projekt. Även fast vi inte är ute i huset och bygger så är våra tankar ständigt där, nya idéer föds hela tiden och så tar vi ett beslut och senare ändrar vi oss till något helt annat. Men det måste helt enkelt få ta sin tid.

Vi kunde inte hålla oss borta särskilt länge ifrån huset, vi började det nya året med att åka ut och börja planera badrummet. Undra hur långt vi kommit när detta år tar slut?

bild kopia 10

 

Det är en stor fördel att Carl-Johan kan rita upp vårt hus och alla rummen i ett program på datorn som heter Sketchup så att vi lättare kan bilda oss en uppfattning om hur det kommer att bli när det är klart. Här kommer några smakprov.

1

 

6

 

5

 

4

 

2

4 Kommentarer

 1. Vilken fin och snygg blandning av nytt med gammal design, och fyndig placering av tvättmaskin under trappan. Vilken lyft från hur det ser ut idag, Inte minst fantastiskt snygga presentationer publicerade med WordPress, vad ritar ni med?
  //Jonas

 2. Carl-Johan

  Tack! Vi ritar med Googles SketchUp. Gratisprogram som är mycket enkelt.

 3. Så badrummet blir i bottenvåningens gamla kök?

  • Carl-Johan

   Precis. Vi har ändrat om planlösningen sedan vi la upp den ritning vi gjort. Den stora salen blir kombinerat vardagsrum och kök, lilla salen blir matsal och precis som du säger blir gamla köket badrum.

Kommentera