Det har börjat bli dags att shoppa grejer! Vi har en lista och budget på vad som skall införskaffas och så skaffar vi saker om vi dyker på något. Hittills har vi hunnit köpa några vitvaror till köket då Tretti.se hade 25% rea på SMEG.

micro-ondes-encastrable-anthracite-mat-smeg

Och vi har bestämt oss för att köra mässingstema i köket och därför skippar vi det i badrummet. Det hade nog blivit för mycket så vi började kolla på kromade grejer dit istället. Trots att badrummet just nu är utan väggar och att golvet är grus så är det faktiskt hög tid att handla alla kranar och dylikt för när vi tar dit rörmokaren vill vi vara säkra på att alla rör kommer ut på rätt ställen och i rätt cc-mått mellan rören. Sara fick därför den härliga uppgiften att gå loss med byggkreditivet och för en gångs skull handla roliga saker istället för brädor och skruv.

 

bild kopia 25

bild kopia 26

 

Förutom duschen på bilden högst upp köpte hon två av dessa handfat, med blandarna på bilden och de kromade underreden samt denna badkarsblandare. Vi var först inne på att ha en badkarsblandare som kommer upp ur golvet så man kan ha badkaret en bit ut från väggen då vi kommer välja ett fristående badkar. Dock verkar dessa blandare väldigt krångliga med alla våtrumsregler som finns och de ligger på 10.000:- över de andra.

Allt är köpt på Nacka Byggnadsvård och det skall bli väldigt roligt att se det på plats om si sådär tre månader.